Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Sorcova Vesela In Engleza


Sorcova Vesela With English Translation Romanian Christmas Carols Youtube

Sorcova vesela Să trăiţi să-mbătrâniţi Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul La anul şi la mulţi ani. Sorcova is a Romanian popular custom practiced on January 1st Sorcova also describes the object that characterizes this custom A stick or twig decorated with artificial flowers of. Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare. Sorcova is a Romanian popular custom practiced on January 1st Sorcova also describes the object that characterizes this custom A stick or twig decorated with artificial flowers of different colors. Găseşti traducerea realizată de Ion Minulescu pe net May you look with merry eyes At that little bunch I rise tiny flowers..


Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul. Sorcova vesela Sa traiti sa-mbatraniti Ca un mar ca un par Ca un fir de trandafir Ca merii ca perii In mijlocul verii Ca vita de vie La Sfanta Marie Tare ca piatra. Anul nou acum să vie Cu bănuți și sănătate Masa plină cu bucate. Versurile pentru Colindul Sorcova Versuri colinde Creștine de Crăciun scurte Varianta 1 Scurtă Sorcova vesela Să trăiţi să. ..



Marin Vlada S Blog Terra Eu Romania Sorcova Veselă In Romanian And English

Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir. Sorcova versuri variantă scurtă Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți Ca un păr ca un măr Ca un. Sorcova vesela să trăiți să-mbătrâniți ca un măr ca un păr ca un fir de trandafir. Poezia Sorcova Sorcova Vesela Peste vara Primavara Sa traiti Sa-mbatraniti Sa-nfloriti Sa margariti Ca un mar Ca..


Tare ca fierul Iute ca otelul Vacile laptoase Oile lanoase Porcii unsurosi Copii sanatosi Cate cuie sunt pe cas Atatia galbeni pe masa La anul si la multi ani Sa traiti sa ne dati bani. Sorcova vesela Să trăiţi să-mbătrâniţi Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul La anul şi la mulţi ani. Original lyrics 1 translation Sorcova lyrics Sorcova vesela Să trăiţi să-mbătrâniţi Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul. Vă dorim un an nou fericit Sorcova the merry To live to bloom Like an apple tree like a pear tree Like a rose Hard like the rock Fast like the arrow Hard like iron Fast like steel. Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oțelul La anul și la mulți ani..


Comments