Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Sorcova Vesela Versuri


Sorcova 2014 Christmas Ornaments Novelty Christmas Holiday Decor

Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul. Iată când pornesc cei mici din ușă în ușă ce semnifică acest obicei și care sunt. Sorcova Vesela Peste vară Primăvară Să trăiţi Să-mbătrâniţi Să-nfloriţi Să mărgăriţi Ca un măr Ca un păr Ca un fir De trandafir Tare ca piatra Iute ca. Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oțelul. Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca..


Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul La anul si la multi ani. Sorcova vesela Sa traiti sa-mbatraniti Ca un mar ca un par Ca un fir de trandafir Ca merii ca perii In mijlocul verii Ca vita de vie La Sfanta Marie Tare ca piatra Iute ca sageata Tare ca fierul Iute ca otelul. Sorcova pe un timbru poștal românesc Sorcova este un obicei popular românesc practicat pe 1 ianuarie Aparținând obiceiurilor de Anul Nou umblatul cu Sorcova e mai cu seamă bucuria. Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oțelul. Deschide om bun fereastra C-am venit cu sorcova Să vă lumineze casa Gândul bun și dragostea Sorcova vesela Să vă fie casa casă Să vă fie masa masă Să..


112K views 2 days ago Bine-cunoscutul cântec de iarnă Sorcova Vesela adaptat pentru copiii care vor să învețe tradițiile noastre. Sorcova Vita de Vie Sase -2018 VDVmusic Universal Music RomaniaDownload. SORCOVA VESELA CEA MAI FRUMOASA URATURA AUTENTICA 2021 TRADITII SI OBICEIURI IN ROMANIA. Asa ne explicam si de ce in colindele romanesti se canta in plina iarna despre florile dalbe flori de mar sau despre marut margaritar. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features NFL Sunday..


Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul La anul si la multi ani. Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oțelul. Sorcova vesela Sa traiti sa-mbatraniti Ca un mar ca un par Ca un fir de trandafir Ca merii ca perii In mijlocul verii Ca vita de vie La Sfanta Marie Tare ca piatra Iute ca sageata Tare ca fierul Iute ca otelul. Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oțelul La anul și la mulți ani. Versuri Sorcova Varianta lungă Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți să înfloriți Ca un măr ca un păr Ca merii ca perii În mijlocul verii..



Pin By Dana On 2022 Anul Nou An Nou Fericit Cards

Comments